Vítejte v BIOFRUIT, spol. s r.o., váš partner pro čerstvé, kvalitní a ekologicky pěstované ovoce na jižní Moravě.

Naše vize: Jsme oddaní poskytovatelé přírodního a chutného ovoce, které se vyznačuje nejen vynikající chutí, ale i šetrným postupem vůči životnímu prostředí. Chceme být lídry v oblasti ekologického zemědělství na jižní Moravě a přispívat k zdravějšímu a udržitelnějšímu životnímu stylu.

Naše historie: Od svého založení v roce 2016 jsme se věnovali pěstování ovoce s ohledem na přírodní procesy a kvalitu. S hlubokými kořeny na jižní Moravě jsme se stali klíčovým hráčem v odvětví a naši zákazníci si nás vybírají pro naši oddanost kvalitě a péči o životní prostředí.

Naše sady: Rozkládáme se na malebných polích jižní Moravy, kde využíváme unikátní klimatické podmínky pro pěstování plodů maximální kvality. Naše farmy jsou symbolem ekologické rovnováhy, kde spojujeme moderní technologie s tradičními zemědělskými postupy.

Odpovědnost vůči životnímu prostředí: Jsme oddaní principům udržitelnosti. Zavázali jsme se minimalizovat naši ekologickou stopu a věnovat pozornost recyklaci a obnovitelným zdrojům energie. Naše ovoce je pěstováno s respektem k přírodě a s vášní pro udržitelný rozvoj.

Společně pro zdraví: Věříme, že naše čerstvé ovoce představuje nejlepší, co může příroda nabídnout. Společně pracujeme na vytváření chutných a zdravých produktů, které zpříjemní váš každodenní život.

Oceňujeme váš zájem o BIOFRUIT, spol. s r.o. a těšíme se na to, že vám můžeme představit krásu a chuť našeho jedinečného ovoce z jižní Moravy.